Creatieve therapie
Creatieve therapie
 
 

Momenteel geen nieuwe datum gepland; wel zijn er dolfijnreizen met andere thema voorzien op de website van Nooraya!

Dolfijnreizen & creatieve therapie

Het gaat om een initiatiereis waarbij je zwemt met wilde dolfijnen in hun natuurlijke omgeving en via creatief therapieateliers op de boot in contact komt met zowel je diepe innerlijke kracht als je eigen creativiteit.

Sataya (Dolphin Bay), Egypte

Sataya is een lange koraalrif op 2 uur varen van de kust waar de dolfijnen tijdens de dag komen uitrusten. In het koraalrif met de prachtigste kleuren, vissen en wit zand is het ideaal om te snorkelen.

Het zwemmen met wilde dolfijnen en het verblijf van 1 week op deze sacrale plek is een unieke ervaring en transformerend. Het is bekend dat dolfijnen graag met mensen interacties aangaan en een helend effect hebben op zowel kinderen als volwassenen.

Het programma bestaat uit dagelijkse creatief therapieateliers rond een welbepaald thema. Via tekenen, schilderen, dans en beweging, lichaamsbewustzijns- en visualisatieoefeningen, relaxatie, deelmomenten e.a. maak je contact met je eigen creativiteit. Hiertoe heb je geen enkele creatieve of artistieke kennis nodig! De ateliers zijn zowel voor kinderen als volwassenen.

 

Voor meer info & inschrijvingen : www.nooraya-dolphins.net